Indendørs ringtræning

Nu er det ved at være tid til indendørs ringtræning.
DGK Vestsjælland starter ringtræning tirsdag den 9/10 kl. 18.30 – 19.30.
Ringtræning bliver som følger på skift mellem Ringsted og Jyderup:

Ringsted : tirsdag 9/10
Jyderup : tirsdag 16/10
Ringsted : tirsdag 23/10
Jyderup : tirsdag 30/10
Ringsted : tirsdag 6/11
Jyderup : tirsdag 13/11
Ringsted : tirsdag 20/11
Jyderup : tirsdag 27/11

Adresse til gymnastiksalen i Ringsted : Vestervej 27 b, 4100 Ringsted. ( der står Vestervej Familie og Skoletilbud på et skilt hvor man drejer ned. Parkeringsplads lidt nede ad vejen Der ligger en dyrlæge lige overfor den lille vej man drejer ned af.

Adresse til Jyderup: Jyderup Gl. Byrådssal, Skarridsøgade 37, 4450 Jyderup

HUSK: her i efterårs- og vintersæsonen vil jeg gerne have at I tilmelder jer og jeg vil gerne have mindst 4 pr. træningsaften.
Tilmelding enten her på facebook
SMS til 24935582
eller mail til : hanne.lui@mail.dk

Pris kr. 30,00 pr. gang.
og… du skal være medlem af DGK.
Tilmelding senest mandag aften kl. 20.00

Huske skiftesko, hvis dit fodtøj er beskidt.

Til ringtræning lærer du at fremvise din hund, så du kan få en kvalitetsbedømmelse på din hund på en udstilling, og sidenhen deltage i konkurrencerne om dagens bedste hunde. Har du spørgsmål om noget i forbindelse med udstilling, er det også her du kan få svar på dem. Men det er ikke kun for udstillings-interesserede. Det er god træning for hunden, i at være sammen med andre hunde, og vi lægger meget vægt på det sociale samvær.

Det er Hanne Levin, der står for ringtræningen. Vil du vide mere om ringtræning, udstilling. eller vil du på ringtrænings mail listen, er du velkommen til at kontakte Hanne Levin på mail hanne.lui@mail.dk. Så giver Hanne besked på mail, hvis det skulle være aflyst, rykket eller andet
 

SONY DSC
SONY DSC