Sportræning

Sportræning efterår 2018

Sportræning i efteråret 2018 er afsluttet.

Vi har haft stor tilslutning til efterårets sportræning i de to skove i henholdsvis Korsør og Tølløse.

Mange unge nye hunde har lavet næsegymnastik gennem efterårets skovbund og deres ejere har interesseret fulgt med i hvilken fantastisk og fascinerende næse deres gravhund har.

Hvis du og din hund er uerfarne indenfor spor, kan vi fortælle at spor er en fantastisk måde at få et godt samarbejde med din hund på. Det at gå spor med sin hund er noget af det man kan starte aller tidligst med, allerede ved 3 – 4 måneders alderen, og flere medlemmer af familien kan deltage på turene ud i skoven. Din hund får brugt sine sanser, og i får en skøn dag i skoven med andre gravhunde og deres ejere. Alle 2 som 4 benede, kommer glade og trætte hjem fra skoven.
spor
Arealer til sportræning

Her er et link til Schweiss registrets hjemmeside om brug af offentlig skov til sportræning. Det må man ikke uden tilladelse, og vi vil på det kraftigste opfordre til klubbens medlemmer i Vestsjælland om at de overholder disse regler. Og søge tilladelse til at benytte skovene til selvtræning, samt at koordinere med udvalget så det ikke konflikter med udvalgets sportræning eller sporprøver.