Ringtræning

Ringtræning 2021

Indendørs ringtræning

INDENDØRS RINGTRÆNING ER AFLYST INDTIL VIDERE…
I seneste blad er annonceret, at der trænes indendørs fra 14/1, men det bliver aflyst.

Covid-19 ansvarlig kontaktperson for ringtræning er Hanne Levin, hanne.lui@mail.dk , på tlf. nr. 2493 5582

Udendørs ringtræning

UNDENDØRS RINGTRÆNING ER AFLYST INDTIL VIDERE…

Der fuldførers nu udendørs ringtræning – Se på forsiden for mere information.

Hanne Levin kan kontaktes på mail: Hanne.lui@mail.dk  eller SMS til 24935582.

Træningen foregår på adressen Nordbjergvej 22, 4100 Ringsted, kl. 10.30 -11.30.
Pris pr. gang er kr. 40,- for medlemmer af DGK. Helst til MobilePay til 2493 5582, ellers aftal kontooverførsel med Hanne. Kontanter modtages ikke.

Hanne er Covid-19 ansvarlig i forbindelse med afholdelse at ringtræningen. Dvs. at det er hende I skal kontakte (hanne.lui@mail.dk eller til tlf. 24935582), hvis I har den mindste mistanke om at have været sammen med en der er registeret smittet op til træning, hvis I skal testes, når I får svar på test, samt hvis I ellers har spørgsmål vedrørende Covid-19 i forbindelse med undervisningen.

 Information til medlemmerne

Det er Hanne Levin, der står for ringtræningen. Vil du vide mere om ringtræning, udstilling. eller vil du på ringtrænings mail listen, er du velkommen til at kontakte Hanne Levin på mail hanne.lui@mail.dk. Så giver Hanne besked på mail, hvis det skulle være aflyst, rykket eller andet.

Hvis man ønsker at deltage i den indendørs træning, skal man melde til træningen senest dagen før kl. 20 på mail hanne.lui@mail.dk , på Facebook eller sms på tlf. nr. 2493 5582.

*Af hensyn til de andre hunde og deltagere kan løbske tæver ikke deltage i træningen, i den periode de er i løbetid*

Til ringtræning lærer du at fremvise din hund, så du kan få en kvalitetsbedømmelse på din hund på en udstilling, og sidenhen deltage i konkurrencerne om dagens bedste hunde. Har du spørgsmål om noget i forbindelse med udstilling, er det også her du kan få svar på dem. Men det er ikke kun for udstillings-interesserede. Det er god træning for hunden, i at være sammen med andre hunde, og vi lægger meget vægt på det sociale samvær.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC