Familiehundetræning forår/efterår

Forår og efterår afholdes som regel familiehundetræning på indhegnet område lidt udenfor Jyderup.

Hold øje med opslag på FB eller her på hjemmesiden mht. aktuelle hold og datoer.

Til familiehundetræning fokuseres primært på det gode samarbejde mellem hund og fører, på mange forskellige måder. Familiehundetræning er for hunde i alle aldre, og for hunde, der gerne vil ud og møde andre, og lave aktiviteter med ejer.

Til familiehundetræningen arbejdes der med momenter, der tilgodeser hverdagen med hund. Undervisningen er tilpasset alder og niveau for de hunde der tilmeldes.

Vi arbejder f.eks. med gå pænt i snor, indkald, sit og dæk, fremsending til tæppe og forskellige opgaver der styrker hundens selvtillid, miljøtræning samt ro og afstresning.

Efter hver træning er der kaffe til de tobenede og leg for de firbenede i det omfang det er muligt, hvor vi vender småt og stort i det at have hund. Der er mulighed for adskilt leg i indhegnede arealer.

Instruktør er Tove Baukjær.

Har du spørgsmål, eller vil meldes til, er du velkommen til at kontakte Kirstin på 2178 5731, eller på mail vestsj@dgk.dk

Pris kr. 400

Beløbet bedes indbetalt på vores konto i Danske Bank 9570-12728271 el via MobilePay 235885 mærk indbetalingen med dit navn og familiehunde.