Skue og udstilling

Lørdag, den. 15 juni 2019

Selv torden, lyn og regn kan ikke slå en gravhund ud!

Vi gjorde det igen……. Gennemførte årets skue lørdag den 15/6 endnu en gang i fint gravhunde format.

Årets skue nærmede sig, men det var noget sparsomt med tilmeldingerne fra starten.

Det betyder selvfølgelig rigtig meget for et hårdt arbejdende udvalg og den vigtige planlægning, at tilslutningen stemmer over ens med det forventede deltager antal og investeringer, så vi var lidt spændte!!!

Det så længe lidt sløjt ud, men lige før deadline rullede tilmeldingerne ind på hundeweb og der kom meget fint med eftertilmeldinger på dagen. Rigtig dejligt, så nu balancerede vores forberedelser og den store energi der var lagt i disse, med antallet af deltagere.

Vi startede morgenen på pladsen kl. 6.00 med at stille alt op – telte, boder, ringområde og alt hvad man kan få brug for på sådan en skuedag. Så vi var meget glade for, at vi i udvalget har en drejebog/plan ned til de mindste detaljer hele vejen igennem. Alle ved hvad de skal gøre og følger planen meget skarpt!

En detalje der skal skrives ind i den udførlige plan, er at vi fremover skal have plæneklipper med. Kommunens standard for længden på græs er ændret væsentligt, så fremover vil vi slå græsset, så man også kan se de små hundes ben.

Vejret var fornuftigt fra starten af dagen, trods voldsomme vejrudsigter. Der strømmede stille og roligt hunde og ejere ind på pladsen og de etablerede deres grej med telte og parasoller og hvad der ellers følger med.

Der blev ca. 60 tilmeldte hunde fordelt på 17 racer, med en ring, så vores fantastisk gode dommer, Bjarne Sørensen, havde masser at se til.

Men op ad dagen begyndte vejrguderne at indløse hvad de havde lovet – torden, lyn masser af regn og pæne vindstød. Kort sagt hele pakken!

Men det tog alle udstillere, arrangører og ikke mindst hundene sig ikke det mindste af, der blev kæmpet videre med smil på, og det må siges at alle hundene klarede det sååå flot og uanfægtet!

Der blev skiftet lidt tøj, tørret lidt hunde undervejs, men alt med smil og sjov. Lidt vand kan ikke få hunde Danmark til at gå hjem.

Det blev solgt pølser, kaffe og kakao og lidt hunderemme og tilbehør fra udvalgets shop.

Vi havde også besøg af LS Dantrade med en stand med flere telte proppet med lækkert fristende dejligt udstyr til både hund og ejer. Meget af det til outlet priser. Det kan godt anbefales!

Alle hunderacer kom igennem den fine dag i ringen lige efter bogen, som det skal gøres, og alle hundene var pragtfulde præmie hunde og fik præmier. Det havde de bare fortjent! Dommer Bjarne Sørensen havde med rejst pande, taget udfordringen op med at skulle dømme alle de mange forskellige racer. Ikke nogen nem opgave, men den blev løftet flot, og alle udstillere – nye som garvede – fik en god oplevelse i ringen.

Selvfølgelig var der af dommeren, en udvalgt rækkefølge i præmieringerne og titler, -nævnes ikke her, men kan ses i hundeweb!

Tillykke med dem alle, flot kæmpet!

Dagen blev afrundet med opklaring og tørvejr til nedpakningen af hele menageriet som stadig var vådt og kræver efterfølgende endnu et stort arbejde af frivillige… udpakning og tørring (4 store delte med tilbehør samt 2 udstillings telte)

Endnu en af DGK Vestsjællands store begivenheder er ovre for denne gang. Tak til alle deltagere, dommer, ringpersonale, gave sponsorer, gode støtter, hjælpende hænder, og til dem, som har ydet en grænseløs stor hjælp i udvalget som desværre ikke kunne være tilstede denne dag.

Vi ses til næste år, kom frisk… vi sætter gerne 2, 3 eller flere ringe op, hvis det skulle blive nødvendigt!

Lørdag, den 16. juni 2018

Tak for alle deltagere fra alle hunde racer, hvor var alle bare skønne flotte og dejlige! og ikke mindst, alle vores sponsorer som har støttet op omkring denne dag med rigtig mange dejlige gaver og præmier. der var noget til alle, – HUSK AT STØTTE DEM! – og alle hundene vandt på dagen! Stor tak til en god og effektiv Dommer og ringpersonale, -det kørte bare! Vejret holdt fint igennem og det tilfredse udvalg og hjælpere fik pakket alt sammen fuld tilfredse med dagen. Med sådan en opbakning er vi bare glade. – så vi kan sagtens konkurrere med et stort DKK stævne afholdt samtidig
 
RESULTATER fra Store Ring

RESULTATER fra Barn-hund

Billeder skue 2018

Lørdag, den 24. juni 2017

Den 24. juni, dagen efter Sankt Hans aften, afholdt vi traditionen tro vores årlige skue for alle racer på sportspladsen i Gørlev. Vi er altid meget spændt på hvor mange der kommer. I år skulle vi konkurrere med, at folk havde været til Sankt Hansfest aftenen før, og vejrudsigten så ikke specielt lovende ud. Men på trods af det mødte der lige så mange op til en festlig dag som der plejer. Det blev til 92 tilmeldte i mange forskellige spændende racer. En stor tak til de to dommere Agnete Staunsholt Nilsson og Gitte Sundsdal  som dømte henholdsvis alle gravhundene og alle andre racer. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra udstillere, ikke mindst fra nybegyndere, som har følt sig godt tilpas i jeres selskab.

I barn-hund konkurrencerne dømte Cecilie  Andersen de 2 grupper af unge talentfulde udstillere. Unge mennesker som med stor sandsynlighed bliver aktive udstillere i fremtiden.

Et stort tillykke til alle udstillere med de flotte resultater, og et ekstra stort tillykke til

BIS 1 Dualis Olea Korthåret Dværg Gravhund ejet af Mille Sass.

BIS 2 Hodja’s Ønsketøsen Miss Hodja, Ruhåret Gravhund, ejet af Susanne Staal Nielsen.

BIS 3: Silver Coat’s Copyright Løwchen , ejet af Karina Rasmussen.

BIS 4: Utnäs Just Jack Daniels, Labrador Retriever, ejet af Anemette Storr

Bedste ikke gravhund blev vundet af: Silver Coat’s Copyright, Løwchen , ejet af Karina Rasmussen

Vestsjællandsudvalgets Junior-Pokal blev vundet af: Hodja’s Ønsketøsen Miss Hodja, Ruhåret Gravhund, ejet af Susanne Staal Nielsen.

 Bedste opdrætsklasse: Kennel Linea’s, Whippet, ved Linda Carstensen

Bedste Parklasse: Beagle, ved Else Matthisson, Bostedet 30, Værløse

 Kennel Tau’s vandrepokal som går til BIR i ruh. gravhund st. blev tildelt: Hodja’s Ønsketøsen Miss Hodja, Junior klasse, Ruhåret Gravhund, ejet af Susanne Staal Nielsen.

Kennel Gribsholt’s vandrepræmie, som går til BIR i langh. gravhund st. blev tildelt: Kampers Nellie Nete, Langhåret Gravhund, Champion klasse, ejet af Sonja Kamper Christiansen

Kennel Gravkjaer’s vandrepræmie som går til BIR i korth. gravhund st. tæve blev tildelt: Alma åben klasse , ejet af Gurli & Preben Kramer

Bedste ruhåret:  Hodja’s Åh Blackmann, Ruhåret miniature gravhund, ejet af Hanna Næshave
Bedste langhåret: Lobbengårdens Humorist, langhåret dværg, ejet af Helle Sørensen
Bedste korthåret: Dualis Olea Korthåret Dværg Gravhund ejet af Mille Sass.

Lørdag den 25. juni 2016, kl. 10.30

Vi afholdte vores skue den 25. juni på sportspladsen i Gørlev. Vi havde en fantastisk dag med i alt 82 tilmeldte hunde. Vi havde 4 stande i år som var bredt lidt ud over området. Vort udvalg har haft lidt udfordringer i år op til skuet, så vi takker alle der har hjulpet os med at få alt på plads, så vi kunne gennemføre dagen. Også en stor tak til de to dommere Gitte Sundsdal og Agnete Staunsholt Nilsson, vi har fået så mange roser for jeres rolige, søde og professionelle behandling af hundene og de mange nye udstillere. Alle har følt sig i trygge hænder. Et stort tillykke til alle udstillere med de flotte resultater, og et ekstra stort tillykke til

BIS :1 Hørkær´s Zacapa Della Langhåret Dværg Gravhund ejet af Harding Michelsen.

BIS 2: Art Norbells Rose Vaudeville, Mops, ejet af Maja Kongsted Hybel og Søren Hybel

BIS 3: Proud Danish Flying Indian Girl (brun rust), Dobermann , ejet af Kristine Windalh Genning.

BIS 4: Black Regal Prinz Andrew Handsome, Briard, ejet af Birgitte Korsager Knap

I barn-hund konkurrencerne dømte Elsebeth Andersen de 2 grupper. Vinderen af gruppe op til 10 år blev Aura med Ryder en Staffordshire Bull Terrier. Vinderen af gruppen fra 10 år blev Annika med Carla en Korthåret Dværg Gravhund.

Tusinde tak for alle de flotte ærespræmier vi har fået i år, ærespræmier som er med til at gøre dagen ekstra festlig, næsten alle fik en gave med hjem.

Vi håber at se jer alle igen til næste år.

Her lidt af de roser vi har fået fra deltagerne:

Tak for et flot arrangeret skue, hvor alt ”klapper” og vi ved, at det er et kæmpe job at arrangere. Tak til hele udvalget for Jeres store arbejde!

Jens og Kirsten

Holmehøj

Tak for et hyggeligt skue i lørdags

Med venlig hilsen

En glad Chihuahua ejer. Jette Hegaard

 

Hej alle i udvalget

Det er da et imponerende skue i har fået stablet på benene.

Det gik super godt – gode dommere

Det blev en lang men god dag, hvor selv vejrguderne var med jer!

Mange hilsener

Helle Fischer

Lørdag den 27. juni 2015, kl. 10.30

Vi har afholdt vores årlige skue i Gørlev, denne gang uden heste og kræmmermarked grundet Nordisk vinder udstilling i Silkeborg. Vi var meget spændte på hvordan det ville være uden kræmmermarkedet, som i sig selv tiltrækker mange mennesker. Vi havde en rigtig hyggelig dag som var mere rolig end ellers. En stor tak til de to dommere Trine Blume og Michael Allerup, samt til ringpersonalet. Vi havde en lille bod hvor der kunne købes grillpølser, kage og drikkevarer. Vi startede dagen med overskyet vejr, så begyndte det at dryppe lidt og endelig regnede det for alvor, Men på trods at det var der mange smil. Vi havde besøg af to butikker med hver deres stand med alt lige fra transport bure, tæpper, guffere, mad mm. Tak til Klausens Import og De Sunde Dyr fra Nørre Alslev for at komme med stande. Der var også en fotograf som tilbød at tage billeder af hundene til rimelige priser. Tak til fotograf Lone Mølgaard for at komme med en stand.

BIS 1: Mamuska’s Excellent Samson, Samojedhund, Veteran kl. Han, ejet af Anette Myhre
BIS 2: Atempo’s Kasamia, Ruhåret Gravhund brugs kl. tæve, ejet af Susanne Staal
BIS 3: Hekuba Red Pepper, Mops Hvalpe kl. han, ejet af Morten Andersen
BIS 4: Susquatch Sparkling Jupiter, Beagle Champion kl. han, ejet af Else Matthisson
Bedste ruhåret: Atempo’s Kasamia, Ruhåret Gravhund brugs kl. tæve, ejet af Susanne Staal
Bedste langhåret: Kampers Nellie Nete, Langhåret Gravhund Champion kl. tæve, ejet af Sonja Kamper Christiansen
Bedste korthåret: Korthåret Gravhund, Buevang XANDER, ejer: Lasse Schjærff Larsen
Vestsjællandsudvalgets Junior-Pokal blev vundet af: Korthåret Gravhund, Buevang XANDER, ejer: Lasse Schjærff Larsen
Bedste ikke gravhund blev vundet af: Mamuska’s Excellent Samson, Samojedhund, Veteran kl. Han, ejet af Anette Myhre
Kennel Rukrogen’s vandrepokal som går til BIR i ruh. gravhund st. blev tildelt: Atempo’s Kasamia, Ruhåret Gravhund brugs kl. tæve, ejet af Susanne Staal
Kennel Gribsholt’s vandrepræmie, som går til BIR i langh. gravhund st. blev tildelt: Kampers Nellie Nete, Langhåret Gravhund Champion kl. tæve, ejet af Sonja Kamper Christiansen
Kennel Gravkjaer’s vandrepræmie som går til BIR i korth. gravhund st. tæve blev tildelt: Holmehøjs Noctua Athene, Jun kl. tæve ejet af Kirsten Holmehøj
I barn-hund konkurrencerne dømte Cecilie Andersen de 5 børn der var tilmeldt og vinderen af gruppen over 10 år blev Julie med Bianca en Samojedhund. Vinderen af gruppen under 10 år blev William med Wilma en Ruhåret Gravhund.

Vi takker vores sponsorer for de rigtig, rigtig mange ærespræmier vi har modtaget fra oplandets erhvervsliv, Royal Canin og Oliver’s for foder præmier, samt ligeledes en stor tak til de kenneler, der har villet give ærespræmier igen i år, tak!


Lørdag den 5. juli 2014, kl. 10.30

BIS 1: Hodja’s Vilde Victoria, Ruhåret miniature Gravhund, junior kl. Tæve, ejet af Susanne Staal
BIS 2: Susquatch Fabulous Cassandra, Beagle åben kl. tæve, ejet af Karen Ulrich Strandbygaard
BIS 3: Den Pal’s Minimag, Langhåret Miniature Gravhund Baby kl. han, ejet af Ghita og Togo Pensdal
BIS 4: Kampers Nellie Nete, Langhåret Gravhund Champion kl. tæve, ejet af Sonja Kamper Christiansen
Bedste ruhåret: Farnæshøj’s Naya, Brugs kl. ejes af Knud Børge Kristensen
Bedste langhåret: Kampers Nellie Nete, Langhåret Gravhund Champion kl. tæve, ejet af Sonja Kamper Christiansen
Bedste korthåret: Holmehøjs Noctua Athene, Baby kl. tæve ejet af Kirsten Holmehøj
Vestsjællandsudvalgets Junior-Pokal blev vundet af: Hodja’s Vilde Victoria, Ruhåret miniature Gravhund, junior kl. Tæve, ejet af Susanne Staal
Bedste ikke gravhund blev vundet af: Susquatch Fabulous Cassandra, Beagle åben kl. tæve, ejet af Karen Ulrich Strandbygaard
Kennel Rukrogen’s vandrepokal som går til BIR i ruh. gravhund st. blev tildelt: Toftekærets Harald, åben kl. han, ejet af Pia Nielsen
Kennel Gribsholt’s vandrepræmie, som går til BIR i langh. gravhund st. blev tildelt: Kampers Nellie Nete, Langhåret Gravhund Champion kl. tæve, ejet af Sonja Kamper Christiansen
Kennel Gravkjaer’s vandrepræmie som går til BIR i korth. gravhund st. tæve blev tildelt: Gravkjaer Bailey, brugs kl. tæve ejet af Tove Bau Petersen

I barn-hund konkurrencerne var der 7 børn tilmeldt og vinderen af gruppen over 10 år blev 15 årige Frederik med Rupert en Labrador Retriever. Vinderen af gruppen under 10 år blev 9 årige Johanne med Tomba en Ruhået Gravhund.

Vi takker vores sponsorer for de rigtig, rigtig mange ærespræmier vi har modtaget fra oplandets erhvervsliv, Royal Canin og Oliver’s for foder præmier, samt ligeledes en stor tak til de kenneler, der har villet give ærespræmier igen i år, tak!

Det var igen i år muligt for os at uddele vores kataloger gratis til dem som havde betalt p-gebyr, da H.J. Huse A/S havde købt bagsiden for det beløb vi plejer at få ind på salg af katalogerne, mange tak for det også.


Lørdag den 6. juli 2013, kl. 10.30

BIS 1, Den pal’s Jesper Klein Dog, Langhåret miniature Gravhund, åben kl. han, ejet af Ghita & Togo Pensdal

BIS 2:, Art Norbells Make Me Cha Cha, Cocker Spaniel junior kl. tæve, ejet af Maja Hybel

BIS 3: Duero Del lago Prile, Ruhåret Gravhund veteran kl. han, ejet af Hanna Næshave

BIS 4: Farnæshøj’s Pascha ,  Ruhåret Gravhund hvalp kl. tæve, ejet af Maybritt Boesen

Bedste ruhåret: Bevi frk. Fiva, brugs kl. tæve, ejet af Maybritt Boesen

Bedste langhåret: Den pal’s Jesper Klein Dog, åben kl. han, ejet af Ghita & Togo Pensdal

Bedste korthåret: Gravkjaer Bailey, brugs kl. tæve, ejet af Tove Bau Petersen.

Vestsjællandsudvalgets Junior-Pokal blev vundet af: Art Norbells Make Me Cha Cha, Cocker Spaniel junior kl. tæve, ejet af Maja Hybel

Bedste ikke gravhund blev vundet af: Art Norbells Make Me Cha Cha, Cocker Spaniel junior kl. tæve, ejet af Maja Hybel

Kennel Rukrogen’s vandrepokal som går til BIR i ruh. gravhund st. blev tildelt: Bevi frk. Fiva, brugs kl. tæve, ejet af Maybritt Boesen

Kennel Gribsholt’s vandrepræmie, som går til BIR i langh. gravhund st. blev tildelt: Lavse’s Falk Hårfanger, junior kl. han, Ejet af Inge Petersen.

Kennel Gravkjaer’s vandrepræmie som går til BIR i korth. gravhund st. blev tildelt: Gravkjaer Bailey, brugs kl. tæve ejet af Tove Bau Petersen

I barn-hund konkurrencerne var der 6 børn tilmeldt og vinderen af gruppen over 10 år blev 14 årige Rie med Bijou en Cavalier King Charles Spaniel. Vinderen af gruppen under 10 år blev 8 årige Johanne med Tomba en Ruhået Gravhund. 

Vi takker vores sponsorer for de rigtig, rigtig mange ærespræmier vi har modtaget fra oplandets erhvervsliv, Royal Canin og Essential for foder præmier, samt ligeledes en stor tak til de kenneler, der har villet give ærespræmier igen i år, tak!. 

Det var igen i år muligt for os at uddele vores kataloger gratis til dem som havde betalt p-gebyr, da H.J. Huse A/S havde købt bagsiden for det beløb vi plejer at få ind på salg af katalogerne, mange tak for det også.


Lørdag den 7. juli 2012, kl. 10.30

Når nogen får en god ide……………

Ja så kan det gå grueligt galt eller det kan gå over al forventning! Vi i Vestsjælland er gode til det med ideer, og den sidste på stammen var at sætte vores skue på Hundeweb. Normalt på vores skue har vi mellem 60 og 80 hunde, men da sidste tilmeldingsfrist på Hundeweb var nået var vi oppe på 83 hunde og så manglede vi alle hundene som kunne blive tilmeldt på dagen! Der var både kendte, men også mange nye udstillere fra hele Sjælland. Vi begyndte så at blive en lille smule usikre på om vi måske havde gabt over for meget, men vores dommere var friske på udfordringen, og vi blev enige om at invitere endnu en dommer til at dømme andre racer. Så efter en kort betænkningstid sagde Lars Riis Jørgensen ja til udfordringen og blev sammen med Henny Andersen og Maybritt Boesen et dommerteam som blev rost til skyerne at kennel-udstillere for deres bedømmelser og deres måde at håndtere og hjælpe nye udstillere på. Denne tone var ånden på hele skuedagen, men den var ikke kommet til udtryk uden den utrolige store hjælp vi fik fra Marie-Louise Slettegaard, og af Ingrid Koefod som har skrevet for Gravhundene igennem mange, mange år og troligt stiller op hver år. Dette er vi utrolige glade for.  Vi var også super heldige ved at Gitte Jørgensen i sidste time sprang til og hjalp os med det praktiske i ringene så det hele bare kørte på skinner. Endelig fik vi hjælp af trofaste medlemmer som træner deres hunde i vores område. Uden alle disse fantastiske mennesker incl. utrolig positive udstillere var det ikke blevet en så dejlig dag med 111 deltagende hunde. Vi er glade for at nogen vil tage udfordringen op med dommergerningen, og er friske på at dømme både kendte og ukendte racer. Det er jo lige netop på skuer at man har mulighed for at prøve sig selv af. Ligeledes er vi glade for at så mange udstillere bakker dem op. I dag kan man i avisen læse at Gørlev heste og kræmmermarked lørdag sprang besøgstallet og måtte udvide med 100 p-pladser, og det kan vi godt forstå da vores lille skue til sidst fyldte en tredje del af kræmmer-pladsen med tre bedømmelsesringe og en masse udstillertelte, plus en stand fra Royal Canin som var kommet helt fra Jylland for at være med på vores skue som nærværende hovedsponsor, og klar til en snak om foder og hunde. I år havde vi fornøjelsen at ikke mindre end 35 forskellige hunderacer, hvor Kromfohrländeren var den som mindst én dommer kiggede en ekstra gang på. Kromfohrländeren er en af de nyeste tyske hunderacer og er siden 1955 internationalt anerkendt. Racens første opdrætter, fru Ilse Schleifenbaum, boede ved Siegen i Nordrhein-Westfalen, nær området ”krom Fohr”, som på moderne tysk betyder ”krumme Furche”. Deraf opstod navnet ”Kromfohrländer”. Den har sit venlige væsen, temperament og sin karakter efter stam-forældrene, Ruhåret Fox Terrier og Grand Griffon Vendéen.

I barn-hund konkurrencerne var der ikke mindre end 13 børn tilmeldt og vinderen af gruppen over 10 år blev 14 årige Emma med Power en Samojedhund som også blev BIS 1. Vinderen af gruppen under 10 år blev Hannah med Vira.

Se billeder fra dagen Her. 

På skuet er en del vandrepokaler og vandrepræmier som der dystes om i de forskellige racer og klasser og til sidst og ikke mindst BIS, skuet bedste hund.

I de afsluttende konkurrencer i Store Ring dømte alle tre dommere i fællesskab, og resultatet blev:

Bedste korthårede: Sundsdal’s Eensy Weensy Spider, åben kl. han, ejet af Mille Sass.

Bedste ruhårede: Ulvset’s Cruella De Vil, baby kl. tæve, ejet af Venche Ulvseth

Bedste langhårede: Hylleholt’s Saphira, champion kl. tæve, ejet af Kirstin & Per Sørensen

BIS 1, Mamuska’s power Man Of Easy, Samojedhund brugshunde kl. han, ejet af Hanne Vistisen

BIS 2: Avalooc, Collie Åben kl. han, ejet af Marieanne Larsen

BIS 3: Sparky Joy’s Blue Georg, Cocker Spaniel junior kl. han, ejet af Torben Petersen

BIS 4: Hylleholt’s Saphira, champion kl. tæve, ejet af Kirstin & Per Sørensen

Vestsjællandsudvalgets Junior-Pokal blev vundet af: Sparky Joy’s Blue Georg, Cocker Spaniel junior kl. han, ejet af Torben Petersen

Bedste ikke gravhund blev vundet af: Mamuska’s power Man Of Easy, Samojedhund brugshunde kl. han, ejet af Hanne Vistisen

Kennel Rukrogen’s vandrepokal som går til BIR i ruh. gravhund st. blev tildelt: Tau’s Kallisto Knaske, baby kl. tæve, ejet af Elsebeth  Pia Mikkelsen

Kennel Gribsholt’s vandrepræmie, som går til BIR i langh. gravhund st. blev tildelt: Hylleholt’s Saphira, champion kl. tæve, Ejet af Kirstin og Per Sørensen.

Kennel Gravkjaer’s vandrepræmie som går til BIR i korth. gravhund st. tæve blev tildelt: Gravkjaer Bailey, baby kl. tæve ejet af Tove Bau Petersen

Vi takker vores sponsorer for de rigtig, rigtig mange ærespræmier vi har modtaget fra oplandets erhvervsliv, Royal Canin og Olivers for foder præmier, samt ligeledes en stor tak til de kenneler, der har villet give ærespræmier igen i år, tak!. Det var igen i år muligt for os at uddele vores kataloger gratis til dem som havde betalt p-gebyr, da H.J. Huse A/S havde købt bagsiden for det beløb vi plejer at få ind på salg af katalogerne, mange tak for det også.

Vestsjællandsudvalget ønsker alle vinderne et stort TILLYKKE, og når vi har sundet os lidt, ja så gør vi det nok igen til næste år.  Det var jo en succes hos udstillere med Hundeweb og når vi har justeret på et par ting, vil det også være lettere for os selv.


 Skue i Gørlev Lørdag den 9. juli 2011

skue2011Team gutfeld’s Asger, langh. dværg Gravhund åben kl. han
Bedste langhårede Gravhund
BIS 1
Ejet af Lene Gutfeld
Tilslutning til Vestsjællandsudvalgets skue i Gørlev var igen i år fin med 50 hunde 28 gravhunde og 22 af anden race. Dette selvom vejrguderne ikke havde været helt flinke med vejret op til skuet, havde vi et dejligt vejr. Det var først da vi skulle til at pakke teltene ned, at de første dråber faldt. Så det var heldigt! Det var også dejligt igen i år at se folk fra nær og fjern. Både Gravhunde folk og hundefolk med andre racer kom lang vejs fra, så langt fra som fra Viborg. Vi siger mange tak for denne store opbakning.
Både hunde, ejere og arrangører hyggede sig og dagen forløb godt. Der var en rigtig god stemning omkring ringene, og sådan skal det jo være. Et skue er lidt mere afslappet end en udstilling og det er et rigtig godt sted at starte, hvis man gerne vil i gang med at udstille sin hund.
I år havde vi Trine Blume til at dømme gravhundene og Anne-Mette Storr til at dømme andre racer. De gav sig god tid til hver enkelt hund. De der ikke fik excellent fik gode råd om, hvordan de kunne forbedre fremvisningen til en senere udstilling, men også de der gik hjem med excellent fik gode råd med på vejen. I år havde vi også Barn Hund konkurrencen, som blev vundet af Cecilie Andersen for andet år i træk, med Grace, som er en Skotsk Terrier tæve og på en flot anden plads blev det Mia Hansen med Luna, som er en Cavalier King Charls Spaniel.

Vi takker vores sponsorer for de rigtig, rigtig mange ærespræmier vi har modtaget fra oplandets erhvervsliv, samt ligeledes en stor tak til de kenneler, der har villet give ærespræmier igen i år, tak!. Det var i år muligt for os at uddele vores kataloger gratis, da H.J. Huse A/S havde købt bagsiden for det beløb vi plejer at få ind på salg af katalogerne.

På skuet har vi jo en del vandrepokaler og vandrepræmier som der dystes om i de forskellige racer og klasser og til sidst og ikke mindst BIS, skuet bedste hund.
I de afsluttende konkurrencer i Store Ring dømte begge dommere i fællesskab, og resultatet blev:

Bedste korthårede: Geilo’s Bello, brugshund kl. han, ejet af Karina Juhl.

Bedste ruhårede: Tau’s Hestia Turbo To, junior kl. tæve, ejet af Elsebeth Mikkelsen

Bedste langhårede: Team gutfeld’s Asger, åben kl. han, ejet af Lene Gutfeld

BIS 1, Team gutfeld’s Asger, langh. dværg Gravhund åben kl. han, ejet af Lene Gutfeld

BIS 2: Black Thistle Grace, Skotsk Terrier champion kl. tæve, ejet af Rikke Møller

BIS 3: Cairnesund’s Pearlicious, Skotsk Hjortehund junior kl. han, ejet af Jeanette Clausen

BIS 4: Geilo’s Bello, brugshund kl. han, ejet af Karina Juhl.

Vestsjællandsudvalgets Junior-Pokal blev vundet af: Cairnesund’s Pearlicious, Skotsk Hjortehund junior kl. han, ejet af Jeanette Clausen

Bedste ikke gravhund blev vundet af: Black Thistle Grace, Skotsk Terrier champion kl. tæve, ejet af Rikke Møller

Ramses Pokal, som går til BIR i langh. gravhund st. blev tildelt: Hylleholt’s Saphira, champion kl. tæve, Ejet af Kirstin og Per Sørensen.

Kennel Rukrogen’s vandrepokal som går til BIR i ruh. gravhund st. blev tildelt: Tau’s Hestia Turbo To, junior kl. tæve, ejet af Elsebeth Mikkelsen

Kennel Gravkjaer’s vandrepræmie som går til BIR i korth. gravhund st. tæve blev tildelt: Gravkjaer Ariel, junior kl. tæve ejet af Tove Bau Petersen

Vestsjællandsudvalget ønsker alle vinderne et stort TILLYKKE

EN STOR TAK FOR ÆRESPRÆMIER SKÆNKET AF VORES SPONSORER.

                                                           

H.J. Huse A/S, SlagelseRoyal CaninOliver´sDegnedyrlægen, JyderupDiBa, NæstvedMaxi Zoo, SlagelseGunnar V., SlagelseStalden, GørlevNæstvedegnens Dyrehospital A/S
Bo Grønt, Kalundborg
Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik
Danish Agro, Kirke Stilling
Friluftsbutikken, Kalundborg
Slagelse Hundecenter, MyPets.dk
Punkt 1, Kalundborg
Nykredit, Slagelse
Maxi Zoo, Ringsted

Dyrenes No. 1, KalundborgHubertushuset, SlagelseFrisk Foder & DyreartiklerMKT ApS, JyderupSuper Best, SkælskørBellis, SorøJyske Bank, KalundborgA:&O:CarstensenJanet Tate
Sonja Larsø
Pia Nielsen
Kennel Etterbjerg
Kennel Gribsholt
Kennel Gravkjaer
Kennel Rukrogens Pension
Kennel Team Gutfeld

 

 Skue i Gørlev den 10. juli 2010

 skue2010 Abica’s Kind of Belle (DK06017/2009)Bedste   juniorBedste   ikke GravhundBIS 1Ejet    og opdrættet af Marianne Nielsen

Til trods for en temperatur på omkring 30 grader var der en overvældende tilslutning til Vestsjællandsudvalgets skue i Gørlev: 86 hunde. 28 gravhunde og 58 andre racer hvoraf collierne dominerede, da de havde aftalt et træf i Gørlev arrangeret af opdrætter Lene Sørensen.

To deltagere var kommet helt fra det jyske Det er dejligt at rygtet om vores dejlige og hyggelige skue er nået så langt væk.

Både hunde, ejere og arrangører led i varmen, men dagen forløb godt. Bedømmelserne gik slag i slag til trods for at vi først kom i gang 45min. senere end beregnet. Der var rigtig mange indskrivninger på dagen af andre racer, og det er jo dejligt at se så mange forskellige racer samlet på ét skue. Flere talte da også om, at de til næste år ville gøre brug af muligheden for at tilmelde på forhånd og springe køen over, super ide!

Skuet har nu kørt så mange år at vi oplever næste generation som handlere, de første udstilleres børn er blevet voksne og kommer selv med hunde. Flere børn var med i Barn og Hund, hvor det ser lovende ud med kommende handlere. Der var to klasser i Barn Hund konkurrencen, én til og med 10 år, som blev vundet af Cecilie K. Andersen med Grace, som er en Skotsk Terrier tæve og i klassen over 10 år var det Rie Kristensen med Peanut som er en Papillon der vandt.

Vi takker vores sponsorer for de rigtig, rigtig mange ærespræmier vi har modtaget fra oplandets erhvervsliv, samt ligeledes en stor tak til de kenneler der har villet give ærespræmier igen i år, tak! . Det er bl.a. på grund af alle disse ærespræmier at vores skue har et så godt rygte.

Henny Andersen og Michael Allerup Nielsen er også meget afholdte dommere. De gav sig god tid til hver enkelt hund. De der ikke fik excellent fik gode råd om, hvordan de kunne forbedre fremvisningen til en senere udstilling, men også de der gik hjem med excellent fik gode råd med på vejen. Der var en rigtig god stemning omkring ringene, og sådan skal det jo også være, især på et skue, hvor man kan tage det hele lidt mere afslappet og hvor det er et rigtig godt sted at starte hvis man gerne vil i gang med at udstille sin hund. I år havde man lavet lidt om på skuepladsen, men vi havde fået tildelt en god plads, så alle hunde og deltagere kunne opholde sig i skygge, – det var bare perfekt.

På skuet har vi jo en del både nye og gamle vandrepokaler og vandrepræmier som der dystes om i de forskellige racer og klasser og til sidst og ikke mindst BIS, skuet bedste hund.
Til de afsluttende konkurrencer i Store Ring dømte begge dommere i fællesskab, og resultatet blev:

Bedste korthårede: Revestreken’s Xpert, champion han, ejet af Hedda Raun.

Bedste ruhårede: Ajugainula, Åben kl. tæve, ejet af Pia og Kurt Jensen

Bedste langhårede: Sundsdal’s Tintin, åben kl. han, ejet af Mona Petersen

BIS 1, Abica’s Kind of Belle, Afghansk mynde junior kl. tæve, ejet af Marianne Nielsen

BIS 2: Sundsdal’s Tintin, langh. dværg Gravhund åben kl. han, ejet af Mona Petersen

BIS 3: Tessdale’s Ull, Airedale Terrier champion kl. han, ejet af Lis Rasmussen og Ole foglmann

BIS 4: Nitopets Royal Rover, langh. Collie hvalpe kl. han, ejer Eva Kornum

Vestsjællandsudvalgets Junior-Pokal blev vundet af: Abica’s Kind of Belle, junior kl. tæve, ejet af Marianne Nielsen

Bedste ikke gravhund blev vundet af: Abica’s Kind of Belle, junior kl. tæve, ejet af Marianne Nielsen

Ramses Pokal, som går til BIR i langh. gravhund st. blev tildelt: Hylleholt’s Saphira, champion kl. tæve, Ejet af Kirstin og Per Sørensen.

Kennel Rukrogen’s vandrepokal som går til BIR i ruh. gravhund st. blev tildelt: Ajugainula, Åben kl. tæve, ejet af Pia og Kurt Jensen

Kennel Gravkjaer’s vandrepræmie som går til BIR i korth. gravhund st. tæve blev tildelt: Fuqs Litten brugs. kl. tæve ejet af Tove Bau Petersen

Vestsjællandsudvalget ønsker alle vinderne et stort TIL LYKKE.


 Skue i Gørlev den 4. juli 2009

skue 2009PLCH   Candur von den Ruhner Bergen (DK02551/2007)

Bedste   langh.
Bedste   champ.
BIS 1

Ejer Ulla Nicolaisen   Opdrætter Andreas u. Kerstin Führs, Tyskland

Vi holder fast ved den gode tradition at afholde hundeskue for alle racer sammen med Heste- og Kræmmermarkedet i Gørlev. Det finder altid sted den første weekend i juli, og det bevirkede, at vi i år var oppe mod svære odds. DKK afholdt national udstilling på Bornholm i samme weekend, og så var der Landsstævne i Holbæk. Det kunne godt mærkes på forhåndstilmeldingerne. Men vi valgte at holde fast ved de 2 dommere, vi havde inviteret og så håbe på godt vejr og god tilslutning på dagen. Og godt vejr det blev det! Næsten lidt for godt. Bagende sol, ingen vind og omkring 30 grader i skyggen. Alligevel nåede vi op over 40 hunde i alt, og det var vi efter omstændighederne godt tilfredse med – og glade for, at vi havde beholdt 2 dommere, for alle kunne tage det stille og roligt, der var tid til en god hundesnak, og dommerne kunne give sig tid til at snakke lidt med hver enkelt deltager.

Som dommer for gravhundene havde vi inviteret Hanne Vilberg, som jo er en erfaren gravhundepige, der har deltaget på næsten alle udstillinger i mange år, dels med egne hunde og dels som ringsekretær. Til de andre racer havde vi inviteret Anne-Mette Storr, som også er en ”gammel kending” i hundekredse. Anne-Mette opdrætter Labrador Retriever, er hvalpe- og lydigheds-instruktør og har virket som ringsekretær i mange år. Alt i alt var der en rigtig god stemning i og omkring ringene, og sådan skal det jo også være, især på et skue, hvor man kan tage det hele lidt mere afslappet.

I øvrigt havde vi i år fået tildelt en god plads, så alle hunde og deltagere kunne opholde sig i skygge, – det var bare perfekt.
Til de afsluttende konkurrencer i Store Ring dømte begge dommere i fællesskab, og resultatet blev:

Bedste korthårede: Revestreken’s Xpert, åben kl. han, ejet af Hedda Raun.

Bedste ruhårede: Øjesten’s Cornelia, veteran tæve, ejet af Lone A. Olesen

Bedste langhårede: Candur von den Ruhner Bergen, dv. champ han, ejet af Ulla Nicolaisen, som også blev

BIS 1, og tildelt Vestsjællandsudvalgets Vandrepræmie.

BIS 2: Gribsholt’s Fernando, langh. gravhund st. åben kl. han, ejet af Sonja Larssø Jensen

BIS 3: Sweet Boomer Kociokwik, Labrador retriever, junior han, ejet af Ulla Pedersen,

– tildelt Vestsjællandsudvalgets Junior-Pokal, skænket af Linda Carstensen og uddelt første gang i år.

BIS 4: Hørkær’s Lille-Philippa, langh.gravhund dv. hvalp tæve, ejer Hans Georg Andersen

Ramses Pokal, som går til BIR i lang. gravhund st. blev tildelt: Örnbergets Yasmina, åben kl. tæve, Ejet af Laila og Jørgen Melchior.

Vestsjællandsudvalget ønsker alle vinderne et stort TIL LYKKE.