Arrangementer

Nytårs gåtur

foto20

Søndag den 5. januar kl. 11 inviteres alle til en hyggelig nytårs gåtur, så vi kan ønske hinanden godt nytår sammen med vores gravbasser. Vi mødes på P- pladsen ved Tjørnehusvej før Avnsøvej, Heide Overdrev, Bistrup skovene, 4330 Hvalsø.

Gå turen går til Shelterpladsen ved Skrædderhusvej, der tænder vi et hyggeligt bål og varmer suppe og brød, og efterfølgende er der kaffe, te, kakao og kage.

På Shelterpladsen ved Skrædderhusvej forefindes toilet.

Tilmelding er nødvendig af hensyn til indkøb og skal ske senest 2. januar 2020 Vi håber, at rigtig mange har lyst til at starte det nye år med en hyggelig gravhunde-komsammen. Tilmelding kan ske på vestsj@dgk.dkeller til Kirstin Sørensen 2178 5731

Hvordan er min hund sat sammen? – mærk selv

Få et indblik i hvordan din hund hænger sammen med dine egne hænder.

Brug en eftermiddag sammen med din hund, hvor du får en gennemgang af, hvordan din hund er sat sammen. Hvor sidder knoglerne og leddene? Hvordan arbejder de? Og hvordan arbejder de store og små muskelgrupper? Når det grundlæggende omkring din hunds opbygning er gennemgået, vil vi se på vores hundes smidighed og hvordan vi kan arbejde med deres styrke.

Det er Charlotte Frigast, der kommer og underviser, lørdag den 29. februar fra kl. 13 til 17, på adressen Sæbyvej 1,4270 Høng.

Pris kr. 350,-, som betales til udvalgets konto Danske Bank, 9570 12728271. Tilmelding til udvalgets mail adresse vestsj@dgk.dk. Tilmelding som er efter først til mølle princippet, er økonomisk bindende, og først gældende når betaling er modtaget.