Rallytræning efterår 2022

RALLYTRÆNING i DGK VESTSJÆLLANDSUDVALGET

Har du lyst til at træne sammen med fire andre, hvor træningen er baseret på selvtræning, hvor vi hjælper hinanden. Banerne vil blive offentliggjort fra gang til gang, og man kan på DKK’s hjemmeside finde filmklip, råd og vejledning man kan orientere sig i inden hver samling, hvis der er noget man er i tvivl om. Ved hver træningsgang hjælper vi hinanden, hvis der er behov for det. Der vil ikke være en rally træner tilsted, men en DKK instruktør med egne erfaringer fra ralle træning.

Hvem kan træne rallylydighed?

Rally træning er en god måde at stimulere sin hund på. I træningen lærer man sin hund en masse grundlæggende øvelser, som også er anvendelige i hverdagen, samtidig med at man opbygger et unikt samarbejde. Hunden har det sjovt, bliver kreativ og får øget kropskontrol, og det styrker samarbejdet mellem hund og fører. Alle kan træne rally lydighed, uanset grundniveau, og uanset om man ønsker at deltage i konkurrencer eller ej.

I rally skal hund og fører gennemføre en bane med 10-20 skilte, som hver illustrerer en øvelse, de skal udføre.

For at deltage i træning i DGK, skal din hund være vaccineret mod parvovirus, og du skal have tegnet en udvidet ansvarsforsikring på hunden.

Du skal være medlem af DGK, og din hund skal kunne træne sammen med andre hunde, dvs. den må ikke udvise aggressiv adfærd, og du skal have kontrol over din hund, så den ikke løber væk eller hen til de andre hunde. Træningen foregår på et indhegnet område lidt uden for Jyderup.

Træningen foregår på torsdage fra kl. 18.00 til 19.30 med start d. 1. september 2022 til og med d. 29. september 2022. Tilmelding er bindende og prisen er 300 kr. Tilmelding sker til vestsj@dgk.dk

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Tove Baukjær på tlf.nr. 22 15 82 77