Rallytræning i DGK Vestsjællandsudvalget forår 2023

Har du lyst til at træne rally sammen med fire andre, hvor træningen vil være baseret på selvtræning, hvor vi hjælper hinanden. Banerne vil blive offentliggjort fra gang til gang, og man kan på DKK’s hjemmeside finde filmklip, råd og vejledning man kan orientere sig i inden hver samling, hvis der er noget man er i tvivl om. Ved hver træningsgang hjælper vi hinanden, hvis der er behov for det.  Der vil ikke være en rally træner tilstede, men en DKK instruktør med egne erfaringer fra rally træning.

Hvem kan træne rallylydighed?

Rally-træning er en god måde at stimulere sin hund på. I træningen lærer man sin hund en masse grundlæggende øvelser, som også er anvendelige i hverdagen, samtidig med at man opbygger et unikt samarbejde. Hunden har det sjovt, bliver kreativ og får øget kropskontrol, og det styrker samarbejdet mellem hund og fører. Alle kan træne Rally lydighed, uanset grund-niveau, og uanset om man ønsker at deltage i konkurrencer eller ej.

I Rally skal hund og fører gennemføre en bane med 10-20 skilte, som hver illustrerer en øvelse, som de skal udføre.

For at deltage i træning i DGK, skal din hund være vaccineret mod parvovirus, og du skal have tegnet en ansvarsforsikring på hunden.

Du skal være medlem af DGK, og din hund skal kunne træne sammen med andre hunde, dvs. at den ikke må udvise aggressiv adfærd, og du skal have kontrol over den, så den ikke løber væk eller løber hen til de andre hunde. Træningen vil foregå på indhegnet område lidt udenfor Jyderup.

Træningen vil være 6 mandage eftermiddage. Der er bindende tilmelding, og prisen er 200 kr., tilmelding til vestsj@dgk.dk , mærk indbetalingen med dit navn og rally.