Udstilling

Vestsjællandsudvalget

Annonce for udstillinger i Knabstrup
lørdag den 24. april og søndag den 25. april 2021.

Vestsjællandsudvalget afholder for Dansk Gravhundeklub 2 udendørs udstillinger ved Knabstrup Hallen, Ventedgårdsvej 42, 4440 Mørkøv.

Udstillingerne afholdes efter DKKs udstillingsregler og er certifikatgivende.
Tilmelding på Hundeweb eller på blanket til:
Kirstin Sørensen, Nordbjergvej 22, 4100 Ringsted eller til e-mail: vestsj@dgk.dk

Der kan max. tilmeldes 80 hunde til den enkelte udstilling. Tilmelding på hundeweb bliver åbnet 3 måneder før den enkelte udstillingsdato kl. 08.00, med sædvanlig 1. frist 5 uger før, og 2. frist 4 uger før udstillingsdatoen.  Se mere under Nyt fra Udstillingsudvalget, andet sted i bladet.

Udstilling lørdag den 24. april.
Dommer er i skrivende stund ikke fundet, (se udstillingsoversigten på www.dgk.dk) alle varianter.
Tilmelding til udstillingerne åbner den 24. januar kl. 8.00.

  1. Tilmeldingsfrist søndag den 21. marts
  2. Tilmeldingsfrist søndag den 28. marts.

 Udstilling søndag den 25. april.
Dommer er i skrivende stund ikke fundet, (se udstillingsoversigten på www.dgk.dk) alle varianter.
Tilmelding til udstillingerne åbner den 25. januar kl. 8.00.

  1. Tilmeldingsfrist søndag den 21. marts.
  2. Tilmeldingsfrist søndag den 28. marts.

Ved blanket tilmelding: betaling kan overføres til konto nr. 9570 – 12728271 med oplysning om hundens DKK reg. nr. og ejers navn.
Vær opmærksom på højere tilmeldingsgebyr ved blanket tilmelding.

Bedømmelses forløbet i store ring, annonceres på www.dgkvestsj.dk ved tilmeldings fristens åbning.

Hvis du ønsker at være med til at gøre udstillingen mere festlig ved f.eks. at sponsere rosetter, bedes du orientere Kirstin på vestsj@dgk.dk, med information om ca. beløb, og om de ønskes givet til et bestemt hårlag/ klasse eller andet. Så vil Kirstin samle ordren på indkøb af rosetter. Rosetter skal være bestilt senest den 12. marts. Det er som udgangspunkt roset A6 fra BR- Rosets hjemmeside, man kan bestille hos os (se eksempel på Vestsjællandsudvalgets hjemmeside www.dgkvestsj.dk ). Ønsker man en anden model, kan man selv købe dem hos BR Roset. Hvis man vælger selv at købe, er det vigtigt at man orientere os om, til hvem man i så fald giver til, så vi har overblik over hvilke rosetter gives på dagen.

Hvis du ønsker at give en ærespræmie på dagen, vil det på grund af Corona være sådan, at man selv skal give den, til den man ønsker som modtager inden for eget hårlag, dette for at sikre den skal gennem så få hænder som muligt.

Det er muligt, at få annoncer i online-kataloget. Annoncen skal være vestsj@dgk.dk i hænde senest 9. april. Hver annonce må Max. Være på 360 x 150 pixels og max. 150 KB.

Der vil som udgangspunkt være adgang for én person pr. hund, til udstillingen. Hvis der er specielle forhold, der gør, at der er behov for flere, kontaktes Kirstin Sørensen, e-mail: vestsj@dgk.dk

Alle personer skal medbringe en stol, og der skal bæres mundbind eller visir, for at få adgang til udstillingen. Bemærk: Mundbind eller visir skal bæres over alt, med mindre du sidder ned. Der vil være mulighed for at opstille telte. Lader man teltet stå fra lørdag til søndag er det på eget ansvar.

Disse forholdsregler er det foreløbige udgangspunkt, se nærmere herom på udvalgets hjemmeside.

Der vil ikke være mulighed for adgang for tilskuere.

I hallen findes kiosk og køkken (mad skal forudbestilles) hvor du kan få stillet sult og tørst til rimelige priser. Cafeteria området vil være åben hele dagen.

Det er ikke tilladt at medbringe forplejning på hallens område.

Der er mulighed for at bestille værelse for dem, som ønsker overnatning og forudbestille mad til dagene i hallen, se mere på udvalgets hjemmeside www.dgkvestsj.dk

Enkeltværelse kr. 345,- Dobbeltværelse 445,- Kr. og 75,- / værelse for at medbringe hund(e) på værelset.

Der kan til dagene lørdag og søndag f.eks. bestilles morgen buffet til kr. 75,-, 3 stk. uspecificeret smørrebrød (æg, fiskefilet, roastbeef, kamsteg, skinke) til kr. 60,- eller ½ stor sandwich bolle (æg, kylling, frikadelle, skinke/ost) til kr. 37,- og ved 2 stk. kr. 65,-. Der kan til lørdag aften bestilles dagens ret Hamburgerryg m. flødekartofler til kr. 85,-, og salat til kr. 15,-. Sidste frist for bestilling er den 18.04. 2021.

Udstillere kan se mere på hallens hjemmeside.

Bookning for værelser og mad skal ske her via E-mail: booking@knabstruphallen.dk

Har du spørgsmål vedrørende udstillingen kan du kontakte os på vestsj@dgk.dk

Med venlig hilsen og på gensyn

Dansk Gravhundeklub Vestsjælland