Ringtræning indendørs efterår 2023

Første indendørs ringtræning i Knabstrup Hallen bliver lørdag den 30/9-2023 kl. 10.15-11.15.
BEMÆRK:
Vi har fået lov til fremover at gå ind ad hoveddøren med vores hunde, men vi må ikke tage ophold i forhallen og heller ikke tage hundene med på toilettet. Men altså, vi må gerne gå ind direkte fra parkeringspladsen.
Husk at hunde i løbetid bliver hjemme.
Tilmelding sker via opslag på fb med samtidig betaling af kr. 40,00 til Mobile Pay 24935582. Tilmelding er først gældende når beløb er modtaget. Tilmelding er bindende.
Min 5 tilmeldte, max 10 tilmeldte hunde.
Desværre har vi ikke kunnet få hallen så mange gange som vi gerne ville og datoerne ligger lidt i hop og spring.
Pt. er de øvrige datoer:
lørdag, 21/10
lørdag, 28/10
lørdag, 25/11
lørdag, 16/12

Der er kaffe/the hver gang, dog undtaget første lørdag, da Hanne skal gå senest kl. 11.30. Husk at medbringe egen kop.

Til ringtræning lærer du at fremvise din hund, så du kan få en kvalitetsbedømmelse på din hund på en udstilling og sidenhen deltage i konkurrencerne om dagens bedste hunde. Har du spørgsmål om noget i forbindelse med udstilling, er det også her du kan få svar på mange af dine spørgsmål.

Men det er ikke kun for udstillings-interesserede. Det er god træning for hunden i at være sammen med andre hunde, og vi lægger meget vægt på det sociale samvær.

Det er Hanne Levin, der står for ringtræningen. Vil du vide mere om ringtræning og/eller udstilling, er du velkommen til at kontakte Hanne Levin hanne.lui@mail.dk , eller tlf. 24935582.

Ringtræning og eventuelle ændringer annonceres på Vestsjællandsudvalgets facebookside.